L A S H E S

Met wimperextensions kun je de natuurlijke wimpers verlengen/ verdikken voor een mooie oogopslag. Door de verschillende sets die u kunt kiezen, kunnen we samen kijken wat het beste bij u en uw ogen past. Bekijk de behandeling, klik hieronder op lees meer.

Febe Verlaan

Mijn naam is Febe Verlaan, 23 jaar en eigenaresse van Bella Ladies Beauty & Shop. Vanaf 2016 run ik Bella Ladies met ontzettend veel passie en plezier. De salon is gestart in Groesbeek en vanaf 2019 ben ik gevestigd in Malden. Wil jij graag wimperextensions? Maak dan nu je afspraak!

Febe Verlaan

Gespecialiseerd in wimperextensions

K L A N T R E V I E W S

What people say?

Mijn ervaring bij Bella Ladies is ontzettend goed. Een warm welkom bij binnenkomst in de salon en ik kreeg goede instructie vooraf. 2 uur liggen lijkt lang, maar voor mijn gevoel vlóóg de tijd voorbij. Erg gezellig! Daarnaast vond ik het erg fijn dat Febe de tijd nam om de nazorg goed te bespreken en de klant de tijd geeft om even rustig omhoog te komen. Kortom, het resultaat mocht er zijn en door de goede zorgen was ik direct erg tevreden!
Dide Seuren
Ik heb goede vertrouwen in Bella Ladies! Febe weet waar ze het over heeft en geeft duidelijke uitleg over de verschillende technieken. Ze neemt de tijd om met je mee te denken wat bij jou past! Door de nauwkeurige, hygiënische en mooie werkwijze van Febe heb ik altijd weer de volle vertrouwen in haar. Erg belangrijk, het gaat wel om onze wimpers! Om de zoveel tijd als ik geen wimperextensions heb, zien mijn wimpers er nog super uit!
Priscilla Steenbakker


Contact

Bella Ladies Beauty & Shop

Zwerfkei 5 

6581 HN Malden

 

KvK: 66173140

BTW-nr: NL002375418B14

 


Afspraak maken

Maandag t/m vrijdag geopend op afspraak

Bellen of WhatsApp: 06-39146212
E-mail: bellaladies@outlook.com

Instagram: @bellaladies_
Facebook: @Beautysalonbellaladies

× Hoe kan ik je helpen?