Wimperextensions
B E H A N D E L I N G E N

Met wimperextensions kun je de natuurlijke wimpers verlengen/verdikken voor een mooie oogopslag. Door de verschillende sets die u kunt kiezen, kunnen we samen kijken wat het beste bij u en uw ogen past.

Bij de Classic One by One set wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen natuurlijke wimpers niet beschadigen. Ik pas dan ook op elke klant andere diktes, krullen en lengtes toe zodat dit op de persoon is afgestemd. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Bij de Hybride wimpers wordt er op één haar een ‘one by one’ extensions geplaatst en op de haar er naast wordt een volume waaier geplaatst. Zo krijg je een mooie mix. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen natuurlijke wimpers niet beschadigen. Ik pas dan ook op elke klant andere diktes, krullen en lengtes toe zodat dit op de persoon is afgestemd. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Bij de Russian Volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol ‘fluffy’, maar toch een natuurlijk effect. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen natuurlijke wimpers niet beschadigen. Ik pas dan ook op elke klant andere diktes, krullen en lengtes toe zodat dit op de persoon is afgestemd. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

N A Z O R G

Het word aangeraden om de extensions te verzorgen met onze reinigingsfoam om de natuurlijke wimpers schoon & gezond te houden. Wil je de extensions bijhouden raad ik aan deze tussen de 2-4 weken op te vullen. Dit omdat de wimpercyclus door blijft gaan en er dagelijks nieuwe haartjes bijkomen en oude uitvallen (gemiddeld 3/4 per dag). De wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimperharen, mits de juiste nazorg richtlijnen worden toegepast. Deze worden na de behandeling besproken met u.


Contact

Bella Ladies Beauty & Shop

Zwerfkei 5 

6581 HN Malden

 

KvK: 66173140

BTW-nr: NL002375418B14

 


Afspraak maken

Maandag t/m vrijdag geopend op afspraak

Bellen of WhatsApp: 06-39146212
E-mail: bellaladies@outlook.com

Instagram: @bellaladies_
Facebook: @Beautysalonbellaladies

× Hoe kan ik je helpen?